duminică, 21 noiembrie 2010

POLI - otelul 2 - 0 / dORINEL mUNTINEL sCUIPINEL IESE LA ATAC

"Sunt dezamăgit de rezultat, dar nu şi de joc. Nu am avut inspiraţia să explotăm unele momente cheie care le-am avut la 0-0. Am avut penalty clar la Antal, dacă nu strigi de luni până sâmbătă la arbitrii nu ţi se acordă nimic, nu eşti băgat în seamă. Dacă alte cluburi îşi aduc oameni care să strige de pe margine, e problema lor. Nu ne vom transforma în cei care latră pe la TV. Haţegan nu a vrut să fie rău cu gazdele, dar totul se deconteză în cupele europene. Vom termina pe primul loc turul, vă garantez că aşa va fi. Mă bazez pe jocul echipei, au demonstrat că pot juca fotbal adevărat sub presiune."
Marius Stan - presedintele otelului ( A NU SE UITA SI DE FUNCTIA DE LA FEDERATIE )
UIMITOR CAT DE BINE MERGE ANUL ASTA OTELUL, CA SI CLUJUL IN ANII TRECUTI CAND PASZKANY AVEA FUNCTIA DE LA FEDERATIE PE CARE O ARE STAN ACUMA.

SE TRAG SFORI PENTRU OTELUL ?
GALATIUL NU ARE FATA DE CAMPIOANA, POATE CAMPIOANA LA SIMULARI SI LA PLANS.
CUM SE FACE CA OTELUL ESTE UNA DIN CELE DOUA ECHIPE AVANTAJATE ALE ACESTUI CAMPIONAT, BEMEFICEAZA DE CELE MAI MULTE ELIMINARI IN ECHIPA ADVERSA, ALATURI DE BRANESTI CARE ARE CELE MAI MULTE PINALTY-URI PRIMITE.

dORINEL mUNTINEL "sCUIPINEL"

"Timişoara a meritat să câştige, sunt puţin dezamăgit, nu fac o tragedie din asta. Îl felicit pe Cosmin, s-a apropiat la un punct de lider. A fost penalty la Antal, iar Alexa trebuia eliminat. Dacă marcam noi primii la ocazia lui Viglianti în prima repriză cred că altul era scorul. Oţelul nu are fosţa să se bată la titlu. Doar Timişoara, Rapid sau Steaua au forţa să se bată la titlu. Cu ce a fost mai prejos Oţelul în jocul de azi decât Timişoara?", a declarat Dorinel Munteanu

CARACTER = 0, CARACTER DE NIMIC, ISI INVATA ELEVII SA SIMULEZE SI SA SE ARUNCE PE JOS, LA 2-0 PENTRU POLI NU AI VAZUT UNUL CULCAT CHIAR DACA CONTACTELE DINTRE JUCATORI ERAU MAI DURE
POLI NU MERITA PENALTY LA ZICU ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu