marți, 14 septembrie 2010

Incertitudine / Sîrbii anunţă mîine selecţionerul / Petrovici a condus antrenamentul de azi / Contra este la Bucuresti

"Am fost de mai multe ori candidat să preiau Steaua Roşie sau Naţionala. Am aşteptat, dar în cele din urmă s-au bucurat alţii. Voi vorbi despre asta în momentul în care va deveni oficial. În orice caz, sînt fericit că se gîndesc la mine şi că apare o astfel de ocazie după 23 de ani de antrenorat şi de umblat prin lume. Pînă una-alta, vreau să rămîn modest şi să spun că sînt bucuros că sînt candidat pentru a deveni selecţioner. Ar fi o satisfacţie după tot ce mi s-a întamplat în carieră şi ar fi o încoronare a activitaţii mele de antrenor".
Vladimir Petrovici pentru Sportski Zurnal


Conducerea lui Poli a anuntat că va lua astăzi o decizie în privinţa bancii tehnice a grupării timişorene. Deocamdata,antrenamentul din această dimineata al lui Poli a fost condus tot de Vladimir Petrovici .








Tehnicianul care se află în discuţii pentru preluarea postului de selecţioner al Serbiei s-a prezentat la stadion în jurul orei 10 împreună cu staff-ul său şi a condus şedinţa de pregătire.
Cosmin Contra a lipsit însă de la antrenament. Exlicaţia oficialilor timişoreni a fost că este învoit. Însă, se pare că acesta a plecat în această dimineaţă la Bucureşti pentru a se întîlni cu preşedintele Marian Iancu. 




Alb-violeţii mai au programat astăzi un antrenament de la ora 18,30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu