marți, 26 octombrie 2010

Meci dramatic...

Totul părea că va fi uşor pentru gruparea alb-violetă în meciul de Cupă cu CSU Sibiu din optimi. Goga a deschis scorul rapid şi tot el a mai avut trei ocazii mari până la pauză. Primele momente de slăbiciune au fost pe finalul primei reprize, când Taborda a fost salvat de bară.





În partea a doua, meciul curgea liniştit, însă sibienii erau tot mai insistenţi. Bănăţenii au trecut pe lângă golul desprinderii în câteva ocazii, iar calvarul a început pe final. Bunea a trimis mingea în poartă, după ce a reluat cu capul mingea venită dintr-o lovitură liberă, iar golul a picat ca un trăznet. Elevii lui Contra nu şi-au revenit din şoc, doar Zicu a încercat o foarfecă de mare efect stopată de portarul sibian, rezervă în meciurile de campionat.




Dramatism în prelungiri

Prelungirile au adus alte patimi pentru bănăţeni. Bourceanu a fost eliminat pentru două galbene, după care sibienii au avut 3 mari ocazii de a detona bomba. Helder a scos in extremis de pe linia porţii, Taborda a respins şi el dintr-o situaţie grea, iar fostul dac liber Caius Lungu s-a precipitat la o ocazie clară de gol. Bănăţenii şi-au revenit din pumni pe finalul prelungirilor, după ce Tătar a fost eliminat, iar Magera a amânat bucuria victoriei, când a ratat din 10 metri în minutul 117.

Urmau loviturile de departajare, iar bănăţenii nu excelau la acest capitol. Anul trecut ne-a scos Astra, acum câteva sezoane Gloria Buzău. A treia oară a fost cu noroc pentru bănăţeni. De fapt noroc cu Taborda care a parat două lovituri. Magera a trimis acasă fericiţi, circa 1000 de spectatori prin golul decisiv.

Victorie pentru Poli, dar încă un semnal mare de alarmă. Ne-a trecut glonţul pe la ureche, în condiţiile unei partide cu o echipă divizionară, iar ceva nu merge cum ar trebui în angrenajul echipei. Şi nu este vorba de subestimarea adversarului... este vorba şi de valoarea scăzută a unor jucători şi de ieşirea din formă a altora, şi de alte probleme din interiorul clubului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu