miercuri, 22 septembrie 2010

Poli trece de Juventus colentina bucuresti, scor 3 - 1 / Urmeaza Pandurii Tg Jiu




Deşi scorul este unul clar în favoarea oaspeţilor, Timişoara a început mai greu partida, fiind dominată în primele minute de gazde. Deschiderea scorului a avut loc în minutul 15. Senegalezul Gueye Mansour a spart gheaţa după mult timp de lipsă din prima formaţie a alb-violeţilor şi a înscris în poarta Juventus-ului. Din păcate, re-debutul său în primul 11 nu a fost de bun augur - în minutul 42 el s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească terenul. În locul atacantului de culoare a intrat în teren ultimul jucător care a semnat în Mercato cu Poli, muntenegreanul Nikolic.

Majorarea scorului a avut loc la 20 de minute distanţă de reuşita lui Mansour. Autor a fost un alt fotbalist revenit la prima echipă după o accidentare - Tameş. Contra a apelat la multe rezerve, dar şi la unii jucători de la echipa a doua. Aceştia nu s-au făcut de ruşine, au jucat chiar bine, dovedind că merită o şansă la titularizare.

Repriza a doua a debutat cu jocul curgând într-un singur sens, către poarta lui Juventus. Normal, a venit şi golul al treilea, în minutul 51. Goga a fost ultimul timişorean care şi-a înscris numele pe tabela de marcaj pentru Timişoara. La scurtă distanţă a venit eliminarea, cam uşor acordată, a lui Cisovsky. Staff-ul tehnic al lui Poli s-a văzut nevoit să schimbe tactica şi în teren a intrat Scutaru, special pentru a rezolva problemele apărute în apărare. În aceste condiţii, Juventus a reuşit să reducă din handicap, în minutul 73 Nica a prins un şut frumos de la marginea careului, Pantilimon a respins, dar mingea a lovit bara şi a intrat în aţe. Scorul final nu lasă loc de interpretări, Juventus – Poli: 1 – 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu